Termékek Menü
Magyar
English
Pénznemek

welle laser

Welle Laser

JELÖLŐ ÉS GRAVÍROZÓ GÉPEK

......................................

Welle Laser Technology innovativ cégként magas minőségű és megbízható lézer gépeket gyárt több ipari területre, ahol megoldásaival segíti a termelő sorok optimalizálását, növeli a produktivitást.

A legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, ami lehetővé teszi, hogy elemezzük és megértsük igényeiket és kielégítsük egyedi igényeiket gyorsan és pontosan. Ezáltal ügyfélre szabott rendszereket és gépeket alkotunk melyek garantálják az értékes és biztonságos befektetést.

A hosszútávú kapcsolat érdekében magas minőségű, gyors technikai támogatást nyújtunk.

Hasonlóan gyors és hatékony szervíz szolgáltatást nyújtunk, hogy biztosítsuk az Ön folyamatos termelését és a rendszerek és szolgáltatások optimális működését.

Svájci és brazil telephelyeink által cégünknek kiterjedt szolgáltatási hálózata van jelenléttel a világ legfontosabb gyártóinál, mint a GE, WHIRLPOOL , BOSCH , BORGWARNER , MAHLE, TRW, BLACK & DECKER , MELLING, GEDORE.


 

A FIBER lézer a lézersugár forrása után elhelyezett galvo fejben lévő tükrök térítik a megfelelő irányba a lézersugarat, ezáltal rendkívül nagy sebességű és precizitású gravírozásra képes a berendezés. A fiber lézer hullámhossza a fémek és műanyagok felületére látványos hatást fejtenek ki.

 

  • Csökkentett energia felhasználás
     
  • Gyorsabb menmunkálási sebesség
     
  • Környezetbarát
     
  • Kis beípítési méret

 

 

 

A gépen Smart Technology néven folyamatos kontroll rendszer üzemel, amelynek jelzéseit az üzemeltető mellett a gyártó is figyeli, így bármely üzemeltetési zavar előjele értelmezése (túlmelegedés, stb.), kiküszöbölése segít elkerülni a leállást.
 

QR kódok és nyomonkövethetőség:

 

Partnereink: