Termékek Menü
Magyar
English
Pénznemek
Ön itt jár: > >

Információk

Szállítási módokA Caxtool webshopon az alábbi szállítási módok közül lehet választani:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal (2-5 munkanapon belül)
GLS csomagpont átvétel (2-5 munkanapon belül)Házhozszállítás futárszolgálattal:

A szállítás költsége 1500 Ft-tól az áru méretétől és súlyától függően változik. Az áru megrendelésekor a szállítási mód kiválasztása menüpontban láthatja a pontos kalkulációt.

Utánvétes megrendelés esetében a kézbesítéskor csak készpénzben van lehetőség fizetni. Bankkártyás, utalványos vagy más készpénz helyettesítő fizetési módra nincs lehetőség. Az utánvét összege Br.: 635 Ft. Előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén ezt az összeget nem számoljuk fel.


A termék(ek)kiszállítását a GLS Hungary futárszolgálat végzi, a rendelés visszaigazolását követő 2-5 munkanapon belül.

A GLS Hungary futárszolgálat kizárólag hétköznap, munkaidőben szállítja ki a termékeker, ezért fontos, hogy szállítási címként a megrendelés során olyan cím kerüljön megadásra, ahol ebben az időszakban át tudod venni. A GLS Hungary futárszolgálat kézbesítője a címen legfeljebb 10 percet tud várakozni.

Utánvétes megrendelés esetében a kézbesítéskor csak készpénzben van lehetőség fizetni. Bankkártyás, utalványos vagy más készpénz helyettesítő fizetési módra nincs lehetőség.

 

Szállítás GLS csomagpontra

A GLS pontra szállítás esetén a a megrendelt termékeket  a kiválasztott kiszállítási ponton személyesen veheted át.

A GLS pontra szállítás díja  bruttó 950 Ft.

A termék(ek)kiszállítását a GLS Hungary futárszolgálat végzi, a rendelés visszaigazolását követő 2-5 munkanapon belül.

Az utánvét összege Br.: 254 Ft. Előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén ezt az összeget nem számoljuk fel.

 

FIZETÉS/SZÁLLÍTÁS/GARANCIA

JÓTÁLLÁS

3 hónapos jótállást vállalunk!

Az ennél hosszabb jótállási időt az adott terméknél külön jelöljük. Jótállásunk csak a szakszerűen használt, külsőleg sértetlen, és a Caxtool Kft számlájával igazolt termékekre érvényes. A jótállási idő kezdete a termék átvételének dátuma. Amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegyként is szolgál. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályok szerinti szavatossági időt vállalunk.

Hibás teljesítés esetén, a vonatkozó jogszabályok szerinti határidőn belül a megrendelő elsősorban a termék kijavítását, kicserélését, másodsorban a termék árának leszállítását kérheti, illetve elállási jogát gyakorolhatja, ha a termék kijavítására vagy kicserélésére nincs lehetőség.
 

A "RENDELHETŐ" termékekre vonatkozó szállítási feltételek:


A szállítási idő: 10-15 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!

A vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék!

Ez esetben kérjük jelezd felénk, hogy megoldást találhassunk a problémára!

A termék akkor tekinthető elveszettnek, ha 35 munkanapon belül nem érkezik meg.

Kérjük a hétvégét ne számold bele.

A 35 munkanapot mindenképp ki kell várni!

A szállítási idő nem a megrendelés napjától értendő, hanem a szállítás napjától!

Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
 

Az internetes megrendelésekkel kapcsolatban, állapotukról az info@caxtool.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérjük fordulj hozzánk bátran, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradj!

Nagy kereslet esetén egyes termékeknél készlethiány keletkezhet, így előfordulhat, hogy a megrendelt terméket csak később tudjuk szállítani. Erről külön értesítőben minden esetben tájékoztatást adunk. Amennyiben ez az időpont már nem felelne meg, kérjük mondd le megrendelésed 5 napon belül.

Kérjük a termék kívánt méretét (ahol ez választható a leírás szerint), mintáját, színét megrendelés során a "Szállítási módok" (2-es pont) alatt levő "megjegyzés" részbe írd bele. Amennyiben nem érkezik megjegyzés a színről, méretről, mintáról, azt véletlenszerűen fogjuk küldeni. Ezzel kapcsolatban reklamációt utólag nem fogadunk el.


Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk, hogy név- és lakcímadataid rendelés esetén címlistánkon elhelyezzük és ezt követően nyilvántartjuk. Ezeket az adatokat kizárólag ajánlattevői tevékenységünkhöz használjuk fel. Neved és címed nyilvántartásához való hozzájárulását, azok cégünk által történő felhasználhatóságát mindaddig folyamatosnak tekintjük, amíg írásban nem kéred azok törlését.

A caxtool.hu weboldalunkon található esetleges hibákért, tévedésekért - hibás rendelési szám, kép, leírás vagy ármegjelölés - felelősséget nem vállalunk.

Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Raktárkészlet szűrő
WEBSHOP