Termékek Menü
Magyar
English
Pénznemek

Fiber lézer jelölő mini kialakítás

A fiber lézer jelölő egy olyan szerszám, amely fém vagy műanyag felületre végleges jelölést, gravírozást tud létrehozni, az anyag érintése nélkül, nagy sebességgel és nagy pontossággal.
A fiber lézerjelölés nem jár nagy energia-felvétellel, a jelölés számítógép vezérlésű, ezért nagyon rugalmas, új anyagra, mintára történő átállás kevés időt vesz igénybe.
A jelölés okozhat kizárólag színelváltozást, de lehetséges anyageltávolítás (gravírozás) is, hogy a mintának mélysége is legyen.
A Fiber lézerforrás élettartama nagyon magas akár 100.000 üzemóra is lehet, karbantartás vagy fogyóanyag igénye nincs.

A nyitott, oszlopos kialakítás lehetővé teszi a lézerfej mozgatását Y és Z irányban, így a lézerfej alatt különböző szállítószalagok, toll fogatók elhelyezhetők.

Lézer teljesítmény

  10W / 20W / 30W / 50W

Jelölési terület

  100x100mm / 200x200mm / 300x300 mm

Lézer forrás

  Fiber Raycus (IPG opcionális)

Frekvencia

  20kHz~80kHz

Vezérlő / vezérlő szoftver

 JCZ / EZCAD

Operációs rendszer

  Windows

Maximális sebesség

  7000 mm/s

Minimális vonalvastagság

  0.01mm

Minimális karakter magasság

  0.2mm

Ismétlési pontosság

  ±0.003mm

Hűtés típusa

  Léghűtés

Áramellátás

0.5-0.8 KW/AC220V/50Hz~60Hz

 

Az alábbi anyagok jelölhetők, illetve gravírozhatók:

Fémek: acél, rozsdamentes acél, nemesacél, szénacél, vörösréz, sárgaréz, vas, alumínium, arany, ezüst, platina, titán, bevonatolt fémek.

Műanyagok: ABS, delrin, teflon, polikarbonát

Elérhető hatások: karcolás, égetés, felületi fehér/fekete jelölés, bevonat eltávolítás, gravírozás, mélygravírozás, habosítás (műanyag).

Gyakori felhasználási feladatok: QR kód, vonalkód, karakterek azonosítás céljából történő jelölése, feliratok készítése tollakra, klaviatúrára, elektronikai elemekre, vékony lemezek átvágása

A géphez megvásárolható forgató segítségével hengeres felületeket is gond nélkül jelölhetünk. Nagy sorozatú jelöléshez többféle tollforgató (szállítószalag) közül választhat.

Lézeres jelölési feladathoz kérje tanácsunkat, minta készítést, jöjjön el megnézni a gépeket működés közben, nézze meg videóinkat.

 

 

Rendezés:
Raktárkészlet szűrő
WEBSHOP