Termékek Menü
Magyar
English
Pénznemek

Lézeres megmunkálás

LÉZERVÁGÁS ÉS GRAVÍROZÁS
CO2 lézergéppel


A lézergravírozás során fiber és co2 lézer használatával tudunk a megmunkálandó felületen tetszőleges ábrát, szöveget, QR kódokat megjeleníteni. A fókuszpont átmérője a milliméter tört része, ezért a kialakuló kép igen precíz és nagy felbontású. A sugárzás intenzitása és ezzel a gravírozás mélysége szintén pontosan szabályozható.

A lézervágás egy nagy teljesítményű 80W CO2 lézergéppel történik. A gép munkaterülete 1200mm x 900mm. A számítógéppel megtervezett, megrajzolt képet, szöveget a lézerberendezés ki tudja vágni.

 

GRAVÍROZHATÓ

VÁGHATÓ

Plexi / Akril

Plexi / Akril

Fa

Fa

Bőr

Bőr

Üveg

Kevlár

Gumi

Gumi

Gránit

Karton

Eloxált alumínium

Hab

Tükör

Szövet

 

JELÖLÉS, FELÜLETI SZÍNVÁLTOZTATÁS

Fiber 20 W lézer jelölőgéppel

A fiber lézer jelölő egy olyan szerszám, amely az anyag fajtájától függetlenül végleges jelölést tud létrehozni, az anyag érintése nélkül, nagy sebességgel és hihetetlenül nagy pontossággal. A lézerjelölés nem jár nagy energia-felvétellel, a jelölés számítógép vezérlésű, ezért nagyon rugalmas, új anyagra, mintára történő átállás kevés időt vesz igénybe. A jelölési feladat paraméterei elmenthetők a gép memóriájába, így egy új sorozatra átállás időtartama nem több, mint néhány perc.

A jelölés okozhat kizárólag színelváltozást, de lehetséges anyageltávolítás (gravírozás) is, hogy a mintának mélysége is legyen.

Az alábbi anyagok jelölhetők illetve gravírozhatók:

Fémek: acél, rozsdamentes acél, nemesacél, szénacél, vörösréz, sárgaréz, vas, alumínium, arany, ezüst, platina, titán, bevonatolt fémek.

Műanyagok: ABS, derlin, teflon, polikarbonát

Elérhető hatások: karcolás, égetés, felületi fehér/fekete jelölés, bevonat eltávolítás, gravírozás, mélygravírozás, habosítás (műanyag)

Forgató berendezésünk segítségével hengeres felületeket is nagy pontossággal tudunk jelölni és gravírozni.

Egyéb alapanyagok megmunkálhatóságával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bérjelölés: Ha nem kíván még lézergépbe beruházni, a feladatot bízza ránk. Saját telephelyünkön és az Ön telephelyén is lehetséges a munka elvégzése.

Az előgyártmányokért elmegyünk Önökhöz, a kész darabokat visszaszállítjuk.

 

 

Raktárkészlet szűrő
WEBSHOP