Termékek Menü
Magyar
English
Pénznemek

2D kódolvasó

,

 

Doviscan

Az orvosi data mátrix szkenner, eszközök beazonosítására és nyomonkövetésére

Bármilyen 2D data mátrix kódot leolvas.
A doviSCAN BlueLED technológiával van ellátva, amely biztosítja a kis méretű 2D data mátrix kódok olvasását a jelöléssel (direct part markingal DPM) ellátott orvosi eszközökön. Kifejezetten alkalmas az 1mm-től 14mm-ig terjedő nagyságú kódok leolvasására, amelyek lézer jelöléssel, gravírozással, vagy marással készültek.

Orvosi használatra tervezve
A DoviSCAN egy okos és kompakt szkenner, amely kifejezetten az orvosi használatra lett kifejlesztve. A burkolat ütésálló, por ellen szigetelt, és fröccsenő folyadéknak ellenálló, hogy a tisztítás egyszerű és gyors legyen.

Könnyű beállítás
Az eszköz mágnesesen rögzíthető (MagFIX), hogy biztosítsa a stabil elhelyezést, és használatot. A DoviSCAN közvetlenül csatlakoztatható egy számítógéphez USB porton keresztül, emellett beállítható COM port emulációra is. A DoviSCAN az USB portról kapja az áramellátást, így nem szükséges külső tápegység, vagy extra vezetékek használata, ezzel is megkönnyítve az egyszerű installációt.

Javított minőségbiztosítás
A DoviSCAN csatlakoztatható bármilyen regisztrációs szoftverhez, eszköz azonosítás és nyomon követés érdekében. Ezzel javítva a teljes minőségbiztosítást és munkafolyamatot.

ScopeControl kompatibilis
A DoviSCAN teljesen kompatibilis a ScopeControl-lal, hogy tovább automatizálja és javítsa az endoszkóp tesztelő munkafolyamatot.

 

Technikai adatlapok:

          

 

Raktárkészlet szűrő
WEBSHOP